KÄNDEBARAFÖRATTSKRIVAAVMIG

jag skriver och skriver till dig, men får inget svar. jag väntar på att du ska svara att du mår bra, att du lever och att du kommer och träffar mig nu. jag drömmer iaf det, hela tiden. jag har en film inspelad i huvudet, först en om alla våra minnen tillsammans, och alla drömmar jag har haft när jag sovit om att jag träffar dig.
jag tror på att drömmar kan visa någonting, att döda personer kan ta kontakt genom drömmar.. jag hoppas iaf det, för det verkar så verkligt, alla drömmar. jag tänker hela tiden på hur det skulle vara om du var här, om du bara stod här utanför min dörr med ditt leende, säga någonting och skratta, det är så typiskt dig, eller det var. jag vet inte vad jag ska säga för att få ur mig allt jag vill säga, men jag kan säga dig en sak,
jag tror aldrig jag har gråtit såhär mycket i hela mitt liv.
tårarna kom, så fort jag tänkte på dig, i en vecka i streck, jag grät när det var massa folk hos mig och alicia, jag grät när vi var på fest, jag grät när jag somnade, och jag grät när jag vaknade. jag brydde mig inte om vad folk tyckte om mig när jag grät som jag gjorde, för jag vet att alla som visste varför jag grät, förstod det.
jag kan inte förstå att du inte finns här, faktiskt. för det känns inte som det, det känns som om du alltid finns här brevid mig, och det hoppas jag att du gör också.

vila i frid älskade du.

älskad & saknad, du lämnade oss alla
men en viss närhet känner vi alla
vi saknar dig nu, vi saknar dig imorgon
vi saknar dig alltid, du var så underbar
det bästa jag visste, men du försvann ifrån mig
uppåt förstås, men vi syns någon dag,
vila i frid
världens vackraste ängel
det förtjänar du.

5 månader och 12 dagar
helt jävla ofattbart!



och jag ska aldrig mer berätta sanningen för någon, som saknar förmåga att förstå

jag ska ju försöka uppdatera mer har jag fått för mig.
har inte gjort så mkt i helgen, i fredags var jag med alicia och pontus, vi kollade på innebandy match sen gick jag och alicia till statoil och skulle lämna pengar till tobias, han hade även köpt en "ny bil".. den var gräslig, sen mötte pontus oss så skulle jag och alicia gå till bussen, men då skulle hon inte med den nå mer, så jag tokskickade sms till tobias och hoppades på att han inte var på motorvägen, och tammefan hade jag tur! för han skulle precis svänga ut då, men vände och hämtade mig ! :) sen i lördags så skulle jag och alicia på någon fest i bj. åkte till eva och skulle fixa mig , så kom erika och gjorde någon frisyr på mig, åkte till sandviken och mötte louise och alicia, sebastian satt även på bussen med mig :) åkte till bj iaf, var där i några timmar, sen drog sebbe, och jag ringde till han och sa att han skulle komma till promenaden, sen ringde jag ett tag efter och då var telefonen av, vart dåligt orolig. men han lever iaf, jag åkte med kvart över 1 bussen till kungsgården, var ute och pratade i telefonen i typ 45 min, sen gick jag in till agge och höll precis på och somna när eric skriver att jag ska gå ut , hoppar in i bilen med han och söder, så blir det käk på donken före! skjustade hem johan, sen åkte vi hem. var hemma vid 4 och gick upp kl 11 idag. idag har jag inte gjort så mkt.. var ute och  gick i en och en halvtimme med lukas, och han satt och flåsa i typ en kvart efteråt. haha. har bestämt mig för att röra på mig mer, så ska gå ungefär 3 gånger om dagen, beror på om jag är hemma eller inte, ska gå en gång före frukost, sen när jag kommer hem från skolan och sen på kvällen, tror att det blir skitbra ja :)

nej nu ska jag kolla på tv tills jag somnar, sen är det bara att gå upp och gå !

puss



bjuder på en randombild

YOUCAN'TLEAVEMEIFI'MALREADYGONE

kom på att det var jätte längesedan jag skrev någonting, så tänkte att det kanske var dags..
har väl inte gjort så mycket heller..? varit med matilda dom senaste dagarna, vi har väl mest varit ute och gått, pratat osv. igår var jag med alicia, vi var hemma hos pontus  och skulle kolla på film, alicia tyckte att vi skulle kolla på en skräckfilm om massa folk som åker till ett hemsökt hus för att typ filma spöken osv..? aja, alicia somnade såklart, och när det hade gått en och en halvtimme av filmen så hade dom inte ens kommit in i huset än...? aja, jag väckte alicia, för att vi skulle gå till ica maxi, trodde inte att det skulle ta så långt tid, men vi var där 10 min innan det stängde.. hann handla iaf och sen gick vi till rese och väntade på bussen bara.
idag ska jag tillbringa min fredagskväll med ida först, sen med alicia. får se vad vi hittar på :) skriver senare, om jag kommer ihåg...
och bara för att jag är snäll så bjuder jag på en ful bild också! 



DO NOT REALLY KNOW

" att förlåta betyder inte att du accepterar det någon gjort mot dig,
att förlåta är att frigöra dig själv från negativ anknytning.
släpp taget om det som varit"

feel the heart break down

jag kan jag kan jag kan

jag förstår inte ibland hur jag orkar,

jag vet att  vad jag är gör för dig så sårar du mig.

trycker mig ännu längre ner,

du stöttade inte mig med johan,  inte med pappa

och inte med någonting annat heller för den delen,

jag förstår inte hur en person kan vara så jävla ignorant

och inte förstå att du gör fel.

jagorkarinteorkarinteorkarinte.


can't turn back time

jag kan inte tänka klart, kan inte se.
jag är blind, blind av dig.
och jaaa jag har väldigt dåligt med bilder
eftersom att min dator fortfarande är på lagning.

RSS 2.0