♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.

den här dagen för precis ett år sen... satt jag antagligen hemma hos ida& björn och kollade på film och drack kaffe!
haha, antar det eftersom att jag var med ida varjevarje dag förra vintern, annars har jag ingenaning om vad jag gjorde..

♥ Dag 19 – Något jag saknar.

det här var inte ens en svår fråga, och jag tror alla som känner mig vet svaret också.
min saknar är såklart johan!
vet inte riktigt vad jag ska skriva heller, men johan dog 13 juni det här året. 2 dagar efter han hade tagit studenten
så hände det en olycka vilket gjorde att de åkte in i ett broräcke, och han levde enda tills 13 juni när de ansåg att de inte kunde göra någonting mer, jag var helt 100% säker på att han skulle överleva, för det lät som om det vart bättre när han flyttades till uppsala osv, men som sagt. han levde ju fortfarande, så jag vet att han kämpade.
jag & alicia satt helt seriöst och grät i ungefär 5 dagar, kunde sluta en timme sen helt plötsligt började vi igen. det var det värsta jag har varit med om.
saknar dig hjärtat, vila i frid.

♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag

jag vet faktiskt inte, tycker nästan att alla födelsedagar är ungefär likadana, enda som skiljer är typ bättre eller sämre födeledagspresenter, och jag kommer inte direkt ihåg år efter år vad jag har fått.. haha. så blev ingenting på den här frågan!

♥ Dag 17 – Min favoritresa.

antar att man ska skriva om en resa man har varit på..?
jag vet faktiskt inte riktigt, men jag måste ta polenresan med 9orna!
helt sjukt hur roligt vi hade, fast vi endå var där för att kolla på koncentrationslägrerna.
vi började samla ihop pengar tidigt, så vi skulle ha råd med flyg dit och flyg hem, plus mat hotell och allt det där.
men såklart när vi skulle åka så var det där askmolnet där så vi kunde inte flyga, alicia sov hos mig den natten så satt vi uppe & väntade på att dom skulle skriva på bloggen om vi skulle åka på natten eller på morgonen, sent på natten så skrev dom att vi skulle åka på morgonen och att vi skulle åka på någon båt dit. hoppade på bussen i åshammar sen åkte vi ner till nynäshamn och hoppade på någon båt där, tror nästan båtresan var det roligaste! men den tog dock om det var 12 eller 24 timmar? så vi fick vara i polen kortare än vad vi egentligen skulle, vi bodde på ett ganska fint hotell, vi var i en saltgruva där jag amanda mikaela robert & ullis satt fast för att våran hiss kom aldrig, jag fick panik för att det var så trångt och jag har cellskräck så då skulle vi åka upp, men fick sitta där lääänge. tillslut kom vi upp iaf! haha, sen var vi runt lite överallt dom dagarna, och var i auchwitch också, kommer inte ens ihåg hur det stavas nu.. haha, men det var en upplevelse för livet iaf! men det konstiga var att när man var där så kändes det inte nå speciellt.. men efteråt kom man och tänka på allt det där och det var då det vart så hemskt.
vi var även och kollade på "ghettot" där judarna bodde först, men det var så dåligt för dom hade inte haft kvar det, utan det var nya hus osv där. det enda dom hade gjort var att sätta upp massa stolar i järn där för att det skulle representera ghettot.? hah, jaja. det var den roligaste resan jag har varit på!
finns en massa bilder därifrån, men eftersom att jag sitter vid skoldatorn så har jag ingä bilder, och jag orkar inte kopiera massa nu, kommer kanske ett inlägg fullt av bilder senare!

i would never be good enough for you, but please don't leave

i can't live without you.

♥ Dag 16 – Fula ovanor.

mina fula ovanor, jag har nog många..
jag är lättirreterad, så därför kan jag bli sur över ingenting.
jag tror för mycket, antagligen för att jag är orolig för att t.e.x en person ska lämna mig, så blir jag paranoid och massa. jag har förutfattade meningar, inte om personer utan typ "sa han sådär?" då menar han att han inte vill känna dig. typ, haha. jag är även jävligt svartsjuk, det är helt sjukt hur mycket. det är nog min fulaste ovana.. men jag har massa fula ovanor, som ibland tar över mig helt och därför det kan bli konstigt, men nu orkar jag inte skriva nå mer.

Den som inte kan hata kan inte heller älska

klockan är kvart i 8 & jag väntar på att jag ska gå ut till bussen, sov över like always idag så vaknade ungefär 20 över 7.. har försökt druckit lite kaffe så jag vaknar sen funderar jag på att kasta ut katte genom fönstret för att hon skriker hela tiden! nej nu ska jag forsätta dricka kaffe tills jag lär gå till bussen! ska egentligen ha kök idag, men vi skulle inte göra så speciellt mycket. hih
" det handlar inte om att finna den personen du vill leva tillsammans med, det handlar om att finna den du inte kan leva utan"



sundaynight

jag har så himla tråkigt, det är helt sjukt....
vaknade runt halv 1-1 idag, gick upp och kollade på lite tv & drack kaffe. sen har jag nästan bara suttit vid datorn..
skulle egentligen ner till åshammar och vara med min saknade lilla alicia, men varken mamma eller micke vela köra för att det snöade och blåste så mycket så det sket sig ju. käkade lite hemmagjord pizza sen hoppade jag in i duschen, nu har jag laddat ner 3-4 filmer som jag tänkte kolla på tills jag somnar, börjar 9 imorgon och har prov. kanske lär plugga också...
I'll never tell the truth to someone who lacks capacity to understand


oh baby baby it's i wild world

sitter hemma på min fredagkväll och sitter vid datorn. skulle egentligen vara med hjärtat, men jag hade sovit ungefär en timme i natt för att hunden stod och gnällde så mycket, sov någon timme när jag kom hem också, men var fortfarande jätte sur för att jag var så trött. men såklart så skrev han när jag satt på bussen att vi skulle hitta på någonting imorgon istället, så hoppade av vid resecentrum och tog nästa buss till kungsgården, farfar hämtade mig och skjutsade hem mig. nu sitter jag och väntar på att mamma micke och eric ska åka så jag kan slå på en film eller någonting. eric sitter just nu och spelar gitarr och väntar på att han ska skjutsa mamma&micke. helt sjukt hur bra han är!

♥ Dag 15 – Mina drömmar.

mina drömmar är att bli rik, som alla andra? ;) haha.
eftersom att jag går HR så vill jag blir rik över någonting inom matlagning, helst bli känd om jag får bestämma.
men en sak som jag alltid har önskat mig är att gå på "high school" precis så som det är i en typisk amerikansk film, med cheerleaders. amerikansk fotboll och massa annat. jag  vill uppleva de "amerikanska high school/ college" festerna. sen vet jag inte riktigt vad jag vill göra, jag vill hitta på en riktig kille, en person som jag verkligen känner att jag ska leva med resten av livet.

jag fick låna en ängel, men bara för en stund.

jag kommer ALDRIG kunna förklara hur jag känner, har aldrig kunnat och kommer aldrig att kunna göra heller.
men jag saknar dig, det är någonting som skaver i mig hela tiden, någonting som säger till mig att du fortfarande finns här & att du ser mig. att du ser när jag mår dåligt & att du hör när jag pratar med dig. för jag tror verkligen på att du finns här omkring oss. du följer sakta men säkert varje steg vi tar, och jag vet att du sitter där uppe och skrattar, ler och är ledsen när vi är det.
det är hemskt hur det kan bli såhär.. jag saknar dig så jävla obeskrivligt mycket
och jag vet inte hur många gånger jag har varit nära att försöka ringa ditt nummer, skicka ett sms osvosv.
jag klarar inte ens av att ta bort numret, eller jag vill inte ta bort det. jag klarar inte av det, jag kommer upp till "är du säker på att du vill radera numret?" sen klarar jag inte mer. jag kan bryta ihop när som helst, var som helst. bara att se en bild. jag kan till och med fortfarande höra ditt skratt, det där underbara skrattet..
jag vet inte hur många gånger jag har suttit och gråtit för mig själv, hemma hos vänner eller till och med på fester..
jag grät ungefär 4 dagar nästan oavbrutet när jag fick reda på att du hade försvunnit.
för jag trodde verkligen inte att du inte skulle överleva, jag var helt övertygad på att du skulle bli bättre, för det vet jag att du vart. jag vet att du levde, men att de inte kunde göra så mycket med.
jag vela bara skriva av mig, bara berätta för dig hur mycket jag saknar dig.
vi syns snart älskade du. vila i frid <3

♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.

jag vet faktiskt inte vad jag trivs bäst i för frisyr, men definitivt utsläppt. och helst ska det vara långt!
och just nu önskar jag att jag hade mitt gamla hår :
nu åker jag och är m. baby,     bjuder på den äckliga mongo bilden :)    puss

♥ Dag 12 – I min handväska.

tror nästan hela mitt liv är i min handväska som jag alltid har med mig ! haha,
men just nu har jag ;
min plånbok
parfym
handkräm
deoderant
idrottskläder
halsduk
2 par vantar
+ säkert en jävla massa mer!

♥ Dag 11 – Mitt arbete.

jag har inget arbete? haha, men jag går på HRprogrammet på Bessemergymnasiet första året, har nyss valt inriktning RESTAURANG och ska snart testa på  hotell efter jullovet. vet inte riktigt vad jag ska skriva.. haha


har blivit många" dag..." inlägg idag, men slänger in några bara för att jag inte har skrivit på länge!

♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

eftersom att jag sov över så hade jag lite bråttom, så jag ett vitt ginatricot linne, en blå tjocktröja som också är från gina, och ett par strumpbyxor under jeansen, sen underkläder & mina uggs och min svarta jacka. håret är plattat och jag är knappt sminkad. hade kunnat fått en bild men känns inte som om jag vill knäppa en när jag sitter på svenskan i skolan, haha!

♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.

en perfekt helg för mig ;

fredag: förhoppningsvis vara helt ledig, gå upp sent och sedan åka hem till någon kompis där man börjar fixa sig och förfesta, sen dra på någon fest som inte spårar, och ha jävligt roligt! ta sig hem på natten och sova ut dagen efter.

lördag; vakna ganska sent, duscha och ta  det lugnt till det börjar bli kväll, sen hitta på någonting igen, kanske en fest eller bara ta det lugnt. även ta sig hem på kvällen.

söndag; vakna och gå upp och duscha så man känner sig levande igen, sen åka iväg och hyra några filmer och köpa godis och bara ligga och mysa med några vänner hela kvällen, för att sedan åka hem och sova tills skolan dagen efter. eller helst hade jag väl varit ledig ofc.


♥ Dag 8 – Mina passioner.

jag vet inte om jag har någon "passioner" egentligen, mina passioner är väl isf mina vänner och familj,
och ganska uppenbart att laga mat eftersom att jag går HR, mina passioner är väl egentligen vad som helst bara om jag koncentrerar mig på det. jag älskar att ta någonting vanligt och göra det till en personlig grej, som te.x inredning eller att göra efterätter och liksom "designa" dom själv, annars vet jag inte vad jag ska komma på faktiskt.

i never knew how much i loved you until i realized i'd lost you

och som vanligt så är jag sämst i sverige på att komma ihåg att skriva här. men har inte hänt så jävla mycket heller så har inte så mycket att skriva. var ledig idag, och ska egentligen vara med alicia, men vi får väl se hur det blir det eftersom att hon skulle till järbo först. hela min dag har praktiskt taget gått ut på att kolla på OC. satt och storgrät i typ en halvtimme också. hoppade efter det in i duschen och sen klädde på mig och torkade håret. nu sitter jag här igen och ska antagligen fortsätta kolla på OC, eftersom att mamma glömde köpa tennisbollar så att jag kan åka ner till farmor och tvätta min vita jacka. menmen, nu ska jag fortsätta kolla på OC eller hitta på någonting annat att göra.
puss



ingenting i livet är menat till att hända, ingenting händer inte heller av en anledning.
allting händer för att livet är så jävla orättvist och vi kan ingenting annat än att
stå där och se det ske. & försöka hålla leendet uppe, fast alla kan se rätt igenom det
att man faktiskt inte mår bra.

det skadar inte att man gör ett försök men du blir aldrig någon riktig legend förens du dör

jag har glömt att skriva dom där dagarna märkte jag, men har inte direkt haft någon lust att skriva heller.. haha
jaja, idag har jag varit i skolan och kom hem för ungefär en timme sen, nu väntar jag på att eric ska ska göra klart maten sen ska jag åka till sandviken och kolla på lussebandyn med mikaela och rebecka! tindra är här också för att elin och david skulle på julbord, nästan så att jag hade kunnat sitta hemma hela kvällen och kolla på henne! ungefär så söt är hon! memen, nu ska jag fortsätta kolla på OC, sen fixa mig och gå till bussen :)
puss


seg söndag

har varit hemma HELA dagen idag,ganska skönt egentligen, men har hunnit med mycket endå.
jag har gjortt muffins, som jag ska ha på glasyr på imorgon eller på tisdag, också har jag dammsugit hela nedervåningen, diskat två gånger, plus städat mitt rum, bytt sängkläder och dammsugit. mamma och eric åkte hemifrån ganska tidigt idag och kom hem för några timmar sedan, och jag har och mamma har hunnit ätit tacos också :) nu sitter vi och kollar på någon beck film, och jag sitter och skriver med någon engelsk på facebook. lite drygt att kolla google translate för att fatta vad han skriver bara... haha
nu ska jag fortsätta kolla iaf, puss

♥ Dag 7 – Mina bästa vänner.

eftersom att jag har väldigt svårt att lita på folk så har jag inte så många bästavänner som jag kan säga allt till,
men här kommer några som jag känner att jag kan lita på iaf

Alicia my soulmate

Matilda




Ida


Rebecka och Mikaela

och sist men inte minst



Bror


♥ Dag 6 – Min dag i detalj.

hm.. gick upp vid halv 7, duschade torkade håret och plattade det, sen satte jag upp håret och sminkade mig, drack kaffe sen när jag stod ute vid bussen så åkte den förbi, ringde till farmor så farfar kom och hämtade mig och skjutsade mig till skolan, kom till skolan och satt vid datorn på matten, sen hade vi svenska, satt bara vid datorn då också. sen engelska och satt bara vid datorn, sen följde jag med rebecka till posten och väntade på bussen, kom hem och gick ut med lukas direkt, nu sitter jag i soffan och kollar på OC på datorn och dricker kaffe! :)

♥ Dag 5 – Min kärlek.

det beror på vad man menar med kärlek. för jag har många som jag känner "kärlek" till.
men den jag tror att jag känner mest kärlek för är min bror. han betyder verkligen allt för mig
och jag skulle aldrig kunna få någon bättre än han! han är som en bästavän för mig, mer än som en bror på något sätt, men jaja. där är min kärlek!






har inga bilder på oss på den här datorn, men den där duger väl!

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

jag har ju faktiskt inte ätit någonting idag så kan inte skriva någonting!

just watch me burn bitch

sitter i skolan och har engelska nu, har bara haft två lektioner till idag, har haft kök då jag och nän hjälpte tvåorna i kallkök, sen har vi haft äckeldatakunskap. slutar inte förens 20 i 4 och jag haaaatar galina.. så jävla dryg, jaja nu ska jag "jobba" och glöm inte study card! det enda hon pratar om i en halvtimme :) puss

♥ Dag 3 – Mina syskon.

mina syskon.

jag har en bror som heter Eric. han är 20 år, alltså 4 år äldre än mig. han bor fortfarande "hemma" eller vad man ska säga, han bor i en stuga ute på gården haha. men min bror och jag har nog nästan alltid haft bra kontakt, eller kanske inte när han vart i den där "coola åldern" haha, men jag vet att vi hade bra kontakt när vi var små. och nu är jag helt säker på att jag aldrig skulle kunna få en bättre bror är han!

jag har även en syster som heter Elin, hon är 23 år, eller hon fyller det på nyårsafton.
jag har dessvärre inte haft så bra kontakt med henne eftersom att hon har varit så pass äldre än mig, men jag vet att hon har varit snäll mot mig också.. :) haha, nu senaste tiden så har vi väl fått bättre kontakt. och jag kan ändå inte tänka mig att få en bättre storasyster än henne!

jag har även en låtsas syster som heter hannah, hon är 14 och går på hedäng. hon bor dock bara hemma hos oss varannan vecka.

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

oj har glömt att skriva på någon dag nu, så lägger ut två inlägg snart.

jaja, min första kärlek..
 jag vet faktiskt inte, men den enda jag kommer på är pelle! haha.
har inga bilder på datorn med oss men vet att vi har bilder hemma.
vet inte vad jag ska skriva om det där, kommer ihåg att vi började storgråta när vi började bråka så att läraren lära gå imellan oss på lucian på typ dagis! haha.
har ingenting mer att skriva. men där har ni min första kärlek!


tidfördriv

Spenderat natten i en fyllecell: näe
Årets partylåt: vet inte riktigt
Dansat mitt på torget: jadååå
Gått barfota i slutet på natten för skorna klämmer: Ja, för många gånger
Årets dricka: olika
Fått en minneslucka: haha jadå
Festat en hel natt: yes
Rökt: ja
Snusat: ja
Rökt vattenpipa: yes
Haft ett seriöst förhållande: nja.
Haft ett förhållande som varat över 6 månader: näe
Blivit dumpad: nja dumpad och dumpad
Dumpat någon: aa
Blivit sårad eller sårat någon: yes
Varit otrogen: näe
Senaste killen du kysste: alexander
Gjort någonting mot din pojkvän för att göra honom avundsjuk: hm, inte med flit iaf?
Största kärleken under 2010: jag vet inte

RSS 2.0