♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.

jag heter Linnea maria storvestre, och är tydligen lite norsk eftersom att jag har ett norskt efternamn också, men ska snart byta tror jag. och är dessvärre bara 15 år, men fyller om 10 dagar.
jag bor utanför åshammar vid ett ställe som heter Hagmuren, jag bor med min låtsas pappa micke, mamma och min älskade bror Eric, och med min låtsas syster varannan vecka. Men mamma och micke har köpt en lägenhet i sandviken ungefär bakom hemmakväll som dom håller på rustar som jag sedan flyttar in i, snart får vi hoppas. Dom säger att dom köpte lägenheten för att jag skulle ha närmare till skolan, vilket är ett plus! jag har även en storasyster som bor i järbo av alla ställen i världen med sin sambo David och deras barn Tindra! hon är världens sötaste :) jag har väldigt liten släkt, eller egentligen så är den inte så liten säkert, men har nästan ingen kontakt med någon i släkten, jag har min älskade gammelmormor, farmor och farfar och mormor. plus familjen då. resten utav släkten kan det hända att jag springer på någon gång, men då blir det inte så mycket mer än att hälsa.
jag har inte hört av min morfar på flera år, sprang däremot på han på sandvikenscrusingen för.. 2 år sen? eller jag gick fram till han, och han kände inte ens igen mig först. fick 150 kr för att eric tydligen hade varit där förut och fått det, bara det att när jag träffade han hade jag inte hört av han på 2-3 år. Jag har tydligen mycket släkt i Norge iaf, som jag aldrig har hört talas om eller träffat, men eftersom att jag är lite norsk så har jag släkt där.
jag har världens bästa vänner, för det mesta iaf. men det finns även en del personer man lär sig att lita på och en del kan man bara vara ytlig kompis med.

iaf, jag går första året på Hotell och Resturang pogrammet i sandviken, jag har världens skönaste klass helt ärligt! har hamnat med folk som är precis lika oseriösa som mig, jag kände nästan ingen som skulle gå HR, förutom Mikaela och Nän, sen började det folk som jag hade gått på Hedäng med efter, men vi lärde känna varandra snabbt, och har alltid kul på lektionerna!
nu vet inte jag vad jag ska skriva nå mer.. men de där var de enda jag kunde komma på som presentation på mig!

följer bloggtrenden jag också

♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina syskon. 
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Min kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Mina bästa vänner. 
♥ Dag 8 – Mina passioner. 
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig. 
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt arbete.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Fula ovanor.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Min önskelista. 
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Mina favoritskor. 
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med

shining like a star

vaknade vid 11- halv 12, gick upp och kokade kaffe och satte mig här,  har precis försökt trycka i  mig lite flingor och hallonfil, enbart för att äta någonting, men nej gick inte så bra.. har snöat jätte mycket under natten också, så det micke skottade igår syns inte ens idag.. och jag som ska till sandviken idag, får se om man kan komma ut med bilen först, dom har säkert plogat på stora vägen. jaja, nu ska jag gå och sätta mig och kolla på tv tills jag kommer på någonting bättre att göra! ida skrev precis och frågade om jag vela komma förbi och ta en kopp  kaffe med henne senare, så kanske händer att jag gör det innan jag går till baby.



bjuder på en gammalbild för att jag vill färga håret blont igen!
b

fredagkväll

jag har nästan inte gjort ett skit idag, fastän jag gick upp kl6 imorse?
det enda jag har gjort är att gått ut till vägen flera gånger, antingen till en buss som inte kommer eller till en buss som kommer för tidigt så jag missar den. har snöat jätte mycket hela dagen, men jag och micke släpade oss till sandviken för att handla lite endå! tvingade han att köpa chips dipp  och cola till mig, och tänkte att jag skulle kolla på första OC säsongen när jag kom hem, men nej. jag följde med micke till åshammar till kalle&inga, sen gick jag ut och träffade erika, sen gick vi in till henne och kollade lite på OC. när jag kom hem så åt jag och micke lite mat sen tänkte jag att jag skulle börja kolla, ser då att det är utan svensk text, och inte lika roligt att kolla då.. slutade med att jag kollade på "the perfect man" som är typ skigammal, somnade när den hade börjat så väckte micke mig flera gånger, nu ska jag knäppa på tvn sen lägga mig och sova!

puss

lyckodag

skit kul, 8 bussen kom aldrig idag och sen skulle jag åka med tio i elva bussen, då kom den för tidigt så den missade jag .... så det är inte ens någon idè att åka till skolan, har endå bara en lektion kvar med galina... så mig gör det ingenting ! snöar jätte mycket ute också, det är ju inte heller så jävla kul. fick som vanligt pulsa ut till vägen imorse, i onödan... jaja. nu ska jag dricka kaffe och kolla på tv tills min säsong av O.C har laddats klart! :)








but you'll always be my hero, even though you've lost your mind

börjar egentligen 20 över 8 idag, men harri var sjuk igår så chansade inte och åkte dit i onödan om han fortfarande är det , så jag har varit vaken sen 6, och nu är klockan 10 i 8. typ 20 min kvar tills mamma skulle skjutsa ut mig till bussen för att det tydligen hade snöat så jävligt så hon tänkte vara snäll! haha. ganska konstigt att jag inte tänkte på att jag kunde tvätta håret när jag endå var uppe kl 6.. ? så jävla svårt att göra någonting med det när man har sovit med boll.. har suttit och lyssnat på samma låt om och om igen hela morgonen ockå rihanna- love the way you lie part 2 <3 hihi. får  se vad jag hittar på idag, ska kanske vara med alicia ikväll iaf :) men jag slänger in ett inlägg senare idag. puss



såhär tattig ser jag ut idag! men tror jag överlever . haha


you can't hurt me, if i'm not there anymore

har inte skrivit på länge, för att det inte har hänt så mycket som jag har att skriva om.
har varit i storvik i någon dag nu, var med alicia för någon dag sen och då sov jag där, sen tisdags så sov jag emma matilda alicia felicia och carro där, vart lite trångt och vaknade upp med världens smärta i ryggen och nacken efter att jag och alicia delat på en 2mannasoffa.. men jaja, åkte hem och trodde att vi skulle till gammelmormor och gratta henne, men var världens snö storm ute så vi kunde inte åka, nu har det kommit skit mycket snö också.. jaja, kom nyss hem från skolan och sitter och väntar på att mamma ska vakna och att micke ska komma hem så att vi kan åka till gammelmormor, sen kanske jag åker till storvik eller någonting och umgås med soulmate :) nej nu ska jag dricka lite kaffe och kolla på tv :)
 puss

bjuder på en jätte söt bild på mig och mikaela också!


i'm gonna be the last man standing!

kom på att jag fyller år om mindre än en månad! hihi
det tråkiga är ju bara att jag fyller på en tisdag.. menendå
ska baka jätte mycket har jag kommit på, fast jag har liten släkt.. :) haha
sitter på datakunskapen nu, det är skit tråkigt, men lär börja jobba nu..
skriver när jag kommer hem! :)



if you can't handle me

sitter i skolan och har teori, har frukost nu sen ska vi fortsätta prata ett tag, sen har vi datakunskap & engelska sen slutar jag :) har suttit vid datorn morgonen så nu börjar jag tröttna lite...
ska gå och käka nu :) pusss


& jag tänker på dig precis just nu

slutade skolan efter halv 4 idag, tog kvart i bussen till resecentrum med nän mikaela rebecka och eric, satt där tills allas bussar gick, vart mycket skratt och mycket prat! åkte hem med halv 5 bussen och nu har jag bara suttit hemma, har gjort köttfärsås och makaroner, vart skit gott! micke eric och mamma tyckte om det iaf ! :) nu ska jag kika om det är någonting bra på tv eller om jag ska kolla på någon film.



det är ett halvår och 3 dagar sen nu johan
sen du försvann ifrån mig, ifrån alla oss
jag saknar dig! men jag förstår fortfarande inte
att du är ofta, för det känns som om du finns med mig.
det kanske du gör...?
vila i frid älskade du, det förtjänar du verkligen


http://www.youtube.com/watch?v=GQmB0YUMSDY





:'(

you can't leave me if i'm already gone

vaknade vid halv  6 idag, gick upp och duschade sen satte jag och kollade på tv ett tag och ska snart börja fixa mig :) sen åker jag till skolan & har formgivning sen kök. ledig imorgon också! skööönt. nu ska jag torka håret och platta det sen sminka mig lite :) fast bussen går om 40 min .. jaja, nu ska jag gå :) slänger kanske in ett inlägg när jag kommer hem!

puss


Ångra aldrig någonting som en gång har fått dig att le





"jag ska aldrig berätta sanningen för någon som saknar förmågan att förstå"

förstår inte

blir så irreterad ibland så jag vet inte vad jag ska ta vägen, herregud ge upp!
går och lägger mig och kollar på tv eller någonting tills jag får någonting annat för mig.

shining so bright

sitter i skolan och har teori när vi har kök, har käkat efterätten vi gjorde igår och sen skrivit upp recept och pratat osv. slutar om ett tag sen har vi datakunskap, sen slutar vi för att eric har lurat  galina på en lektion! haha. hon kom fram och sa att vi hade matte och inte engelska, fast vi hade engelska :) så slutar 2 istället för 20 i 4 :)
nu ska jag fortsätta lyssna på micke när han pratar, sen ska jag käka pannkakor ! :) haha.

det har kommit jätte mycket snö också, ganska skönt för då kan man snart åka snowboard! :D


pusss




bara för att jag har tråkigt

BRUKAR DU:

Titta på dig själv i spegeln: haha ja tyvärr 
Gnälla: jaa , på allt & alla
Sova: aa
Skada dig själv med flit: näe?
Ta mediciner du inte borde ta: tror jag väl ine
Vilja dö: haha händer väl
Drömma mardrömmar: händer väl ibland det också
Drömma sexdrömmar: nej inte vad jag kommer ihåg faktiskt

Klä dig i svart: Ja för det mesta
Gå till kyrkan: näe
Gå i skolan: aa
Ljuga: näe
Hata folk: vissa 
Lita på folk: inte många

VEM:
Saknar du
:  johan
Vill du döda: haha vet ingen just nu faktiskt 
Rörde dig sist: bror
Vill du slå: klasskåååmpis
Pussade dig sist: en tönt ;)
Vill du kittla: HAHA nän lätt
Kramade du sist: bror
Vill du prata med: aliciaaaa
Skrek du på sist: jens
Vill du vara som: vetinte
Sårade dig sist: mm
Vill du bli galet full med: aliciaa 
Gjorde dig riktigt glad senast: rebecka trorja
Fick du sms från senast: alicia

HAR DU:
För många vänner: Kan man ha för många vänner?
Flickvän: haha ja :)
Förföljelsemani: HAH va? 
Tvångstankar: aaa
Någon annan psykisk sjukdom: funderar på det 
Någon fysisk sjukdom: näe, eller?
Någon skada: nja
Färgat håret: jaa-aa
Brutit några ben: näe 
Några piercings: läppen och öronen
Egen dator: aa
Bra självförtroende: ja lätt! fast..?
Kysst någon:ja klart
Köpt kondomer: näe
Tagit nakenbilder:haha näe
Sagt jag älskar dig till någon idag: näe
Bjudit ut någon: haha
Varit kär: ja
Dumpat någon: aa
Blivit dumpad: aa
Velat vara otrogen: näe. eller vetinte 
Varit otrogen: näe
Lämnat landet: aa 
Rymt hemifrån: haha näe faktiskt inte, tror jag. 
Gjort något olagligt: vem har inte?

HUR:
Svarar du i telefonen
: ah hallå
Fördriver du tiden: olika?
Mycket pengar har du: vetinte
Tjänar du pengar: barnbidrag, sen har jag mamma ;)
Ofta bäddar du sängen: ibland
Ofta diskar du: vetinte
Ofta städar du: ganska ofta
Många stör du dig på: för många
Ofta träffar du din familj: Varje dag


TROR DU:
Att du kommer bli något
: haha förhoppningsvis
På rymdvarelser: näe
Att folk tycker om dig:hah inte vet jag, hoppas väl på det
På ett liv efter detta: vill gärna tro det

Att fiskar kan tänka: kan dom säkert

Att du kommer leva länge: förhoppningsvis

VÄLJ:
Katt eller hund
: hund
Vit eller svart: svart
Varmt eller kallt: VARMT!
Vatten eller land: hm, vet inte riktigt
Sex eller kyssar: Kyssar
Telefon eller internet: telefon
Musik eller tystnad: olika
Bok eller film: Film
Leva eller dö: leva?


YOUWILLNEVERWALKALONE

Tänkte att jag kanske ska försöka skriva någonting nu när erika har gjort om designen..
aja, har lov nu iaf och har väl inte gjort så mycket, var hemma hos erika i tisdags och  igår var jag också hemma hos erika, vi gjorde chokladbollar och kollade på en film, sen gick vi hem till eva en sväng. har inte gjort så mycket mer. varit med ida osv. idag ska jag nog vara med ida om hon svarar! nej nu ska jag gå ner och dricka lite kaffe ! :)

puss
 

ska även tillägga att jag saknar alicia jettteee mycket :(

RSS 2.0