HEJHEJ


FRIDAY

just nu är klockan fem över 7 på morgonen och jag har varit vaken i ungefär en timme! ska gå till skolan runt 8, och slutar runt 12 ågongång, då ska jag köpa ett par skor sen ska jag hem till mammi en sväng, senare har jag ingenaning vad jag ska göra.. nu ska jag kika på en film sen dra mig mot skolan! :) skriver kanske senare!
puss

you can't come back when ever u want

efter en ganska ohändelserik dag i skolan som slutade med att vi slutade 12 så lägger jag mig i sängen och kollar på tv! :)
puss

BUT IN THE END, EVERYONE ENDS UP ALONE, LOSING HER THE ONLY ONE WHO'S EVER KNOWN WHO YOU AM, WHO YOUR NOT AND WHO YOU WANNA BE NO WAY TO KNOW HOW LONG SHE WILL BE NEXT TO ME

-

Känner mig faktiskt lite duktig!

vaknade inte allt för sent idag, gick ner och kollade tvätttider och hade världens tur eftersom att det fanns en som började 12, så började tvätta, medans jag väntade på att det skulle bli klart så städade jag hela lägenheten kliniskt ren sen gick jag ner i tvättstugan igen och hängade upp alla kläder i torkrummet och la in jeansen i torktumlaren. nu har jag precis satt mig ner och väntar på att tvätten ska torka, sen går jag ner och hämtar det sen funderar jag på om jag ska ta en promenad senare idag! :)

-

Var med emma och några till igår, runt 1 så gick jag och emma hem till mig för hon skulle sova hos mig.
jag vaknade ungefär 10 i 6 imorse och kunde verkligen inte somna om, låg och kollade på tv tills emma vaknade runt 9, så gick vi ut en sväng sen upp till mig igen, när vi kom upp till mig så somnade jag direkt och sov antagligen jätte djupt eftersom att jag inte vakande när hon gick ens, vaknade runt 12 så gjorde jag inte så mycket, duschade och kollade på tv, var ute en sväng. sen runt 5-6 så skrev emma att jag skulle möta hon och några till för dom skulle grilla, satt där ett tag sen skulle jag gå hem och byta om och ladda telefonen, men jag somnade ju såklart så vaknade typ halv 8 eller någonting, sen dess har jag inte gjort någonting speciellt. får se om jag kanske träffar matilda senare annars blir jag väl hemma själv bara :)

PEOPLE CRY, NOT BEACUSE THEY ARE WEAK. IT'S JUST BEACUSE THEY HAVE BEEN STRONG FOR TOO LONG


Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här.

Kom in för ett litet tag sen, satt ute i solen med emma och några till :) nu har jag precis målat tånaglarna och ska snart börja fixa mig lite tror jag, kanske hur skönt som helst ute!
eftersom att jag är så himla dålig på att tänka på att knäppa kort så har jag ju såklart inte knäppt några bilder, men kanske blir några ikväll!
iaf, igår så var jag med matilda och felicia ett tag, sen så åkte jag och matilda till kungsgården så hämtade eva oss där, jag hoppade av vid eva för vi skulle äta osv, glömde såklart mina jeansshorts som jag hade tjatat med mamma att ta med.. menmen, fick skjuts av matildas mamma till sandviken senare så träffade vi markus för matilda skulle ge han nå godis, men vi vart kvar med han typ hela kvällen :) vi var och lekte i lekparken också! sen gick jag hem och pratade i telefonen ett tag innan jag somnade! vaknade ungefär 12 idag, så duschade jag och drack kaffe, sen har jag inte gjort så mycket mer!

i'm still running in you're veins

Just nu sitter jag och väntar på att emma ska komma förbi en sväng, duschade för ett tag sen och har klätt på mig osv :) senare kommer alicia, vi får se vad vi hittar på! kanske blir lite fest idag? hihi

Saknaden svider fortfarande

som liten så trodde vi sorg var när barbien tappade huvudet eller när leksaksbilens hjul gick sönder, vi växte upp med att tro att sorg var någonting som alltid gick att laga, jag fick reda på när jag var 9 år att sorg inte gick att laga, trodde jag.. men när du försvann ifrån oss så släcktes hela mitt liv, jag vet faktiskt inte vad jag hade gjort om inte alicia hade varit med mig precis den sekunden jag fick samtalet. jag tror att det är många som verkligen har glömt bort hur du var, skapat en egen bild över hur du var.. eller bara glömt bort dig över huvudtaget. jag kommer aldrig glömma dig, aldrig hur mycket jag än skulle försöka. jag skulle kunna göra allt för att ha dig här nu johan, lägga mig i din famn och du berättar för mig hur allt kommer ordna sig, ringa till dig så fort jag är så full så jag inte kan stå på benen, och du hämtar mig. Du sa alltid precis vad du tyckte, oavsett hur bra eller dåligt det var. du fanns alltid där för mig, och det är jag oerhört tacksam för ska du veta!
vi syns i nästa liv johan, för jag vet att jag kommer träffa dig igen. tills dess, vila i frid älskade älskade du.

Glad påsk?

Igår ringde  mamma och väckte mig ungefär halv 11, klockan 12 kom hon gean och tindra och hämtade mig, stannade i kungsgården en snabbis för att gean skulle lägga blommor på hennes föräldrars grav. busade med tindra i bilen och sen åkte vi hem till mamma och micke, åt lunch osv sen kom elin, och eva och toivo efter ett tag. dom åkte hem sen kom johan eric och ulrika! ulrika skulle skjutsa hem mig så jag satt och väntade på att gean skulle vilja åka hem.. väntade till ungefär kl 9. åkte hem sen kom alicia och viktoria, egentligen så skulle vi göra någonting men det vart ingenting så jag följde med alicia till halv 11 bussen så åkte hon till järbo.
nu så vaknade jag för ett litet tag sen, har precis diskat allting så nu ser det lite bättre ut iaf :)
ska dricka upp mitt kaffe och kanske försöka äta någonting :)

all kinds of pictures


I can't pretend that i'm alright


Dag 12. Dina vänner

Dom jag umgås mest med just nu är väl
och lite annat folk som jag inte har någon bild på

Dag 11. Din fritid

orkar inte skriva
Dag 8. Någon du tycker ser bra ut
Dag 9. Något köp du ångrar
Dag 10. Din favoriträtt
hm.. min fritid, på min fritid är jag med mina vänner för det mesta, med familjen ibland.. mycket mer sällan sedan jag flyttade iaf.
men jag brukar väl mest bara mysa med vänner, festa grilla osv.

I don't wanna be anything other than what i've been, trying to be latley


I can't pretend that i'm alright

'

i would never be good enough for you, but please don't leave

Igår så var jag med alicia ett tag, sen skrev jennifer och frågade om vi vela umgås med henne, så kom hon sen gick vi till stan och mötte louise för hon skulle kolla på skor, efter ett tag så gick vi tillbaka för att jag höll på att tvätta,9 alicia åkte hem med 9 bussen, och matilda åkte till sandviken med halv 10 för att hon skulle sova hos mig, men innan matilda han hit så kom emma och var med oss till ungefär halv 12, jennifer tog 12 bussen hem och jag och matilda gick och la oss nästan direkt.
jag gick upp ungefär kvart i  7 för att jag skulle duscha, nu har jag duschat och halvligger i soffan och väntar på att matilda ska vakna. om ett tag så ska vi börja dra oss mot skolan.
jag som var så glad när mamma sa att man inte fick gå ut i onödan idag, så fick man gå till skolan ändå..fuck
nej men nu ska jag börja göra iordning mig, skriver kanske senare!

Så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv, älskade älskade du.

Sitter i lägenheten nu med Alicia, vi har inte gjort så mycket.. hon kom hit för några timmar sen, sen dess har vi ungefär bara hunnit ätit en macka var, kollat på tv och varit ute och gått en sväng. nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra, hennes buss går hem om 1 timme och 45 min, så vi måste väl försöka hitta på någonting snart! tror jag sover första natten själv i lägenheten idag också, lite läskigt faktiskt..
nej nu ska jag fortsätta kolla på tv!
skriver kanske senare
puss

Dag 7. Något du ser fram emot

SOMMAREN

Finns nog ingenting jag längtar mer till just nu, och den börjar närma sig!!
tänk dig att kunna gå runt i tunna kläder, inte behöva tänka på att ha jacka på dig eller om du kommer frysa när du går ut, HUR underbart låter inte det då!?



Dag 6. Något du ångrar

hm.. jag ångrar att jag inte skötte skolan tillräckligt bra när jag gick på hedäng
jag ångrar att jag har tappat vänskapen med så många senaste åren
jag ångrar även att jag inte har någon ork i skolan, att jag inte verkligen kämpar för den kroppen jag vill ha
det finns massor, men orkar inte skriva nå mer :)

Går och drömmer om dig ibland, ja jag går och drömmer att du var här

Matilda har åkt hem för ett tag sen, och nu sitter jag här själv och väntar på att alicia ska komma så vi kan gå och gymma, senare kanske emma kommer hit en sväng och dricker kaffe! annars har jag ingenaning, ska vara med alicia tills typ 9 iaf. egentligen skulle farmor och farfar komma hit och kolla på lägenheten, men sa till dom att dom kunde komma någon annan dag istället så jag kunde vara med alicia. duscha vill jag göra också, men är väl ingen idè att göra det innan jag gymmar.. men nu ska jag ringa alicia och kolla vart hon är!
skriver senare
puss

by the way, i made it through the day

Sitter själv i min lägenhet nu och har jätte tråkigt.. ganska ensamt faktiskt, matilda kommer runt 7- halv 8 så ska vi käka osv sen får vi se vad vi hittar på! idag fyller min älskade bror år, så mamma micke och gean hämtade mig vid lägenheten så åkte vi först och handlade lite sen till Ulrika och firade eric, jätte trevligt var det! fick skjuts tillbaka sen och gick upp och packade upp det jag hade handlat sen gick jag ner och träffade matilda och nå fler en sväng.
ska knäppa kort på lägenheten någon dag också, men just nu har jag ingen ork till det!

Dag 5. Någon du tappat vänskapen med

jag har tappat vänskapen med många faktiskt, mest sen hedäng. men en person som jag umgicks hur mycket som helst med förut och som nu jag knappt pratar med måste nog vara
erika olsson
har däremot tyvärr ingen bild på henne..

Dag 4. Något du hatar

hm.. det värsta jag vet är när folk ljuger och man vet att dom gör det.
och sen skitsnack, när folk snackar skit om andra för att dom själva har sådant jävla ointressant liv!

RSS 2.0