Gamla bilder, bildbomb


Dag 3. Någon du saknar

Jag saknar många, men tror dom flesta vet svaret på vem jag saknar mest..
och det är såklart min älskade johan!

Så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv, älskade älskade du.

Sitter i skolan just nu och har datakunskap, kanske är det värsta som finns helt allvarligt.. men slutar om 35 minuter och förhoppningsvis så hämtar micke mig och nän och skjutsar hem oss då, idag har jag ingen jävla aning om vad jag ska göra! för verkar som om alla andra ska göra någonting annat. typ plugga? det orkar inte ens jag göra...
men nu lär jag fortsätta försöka jobba, fastän jag är klar med alla uppgifter!

Dag 2. Något du är beroende utav

hm..  jag vet inte riktigt, men här är väl någonting jag är beroende av!
sen är det mest att inte vara ensam, att jag måste vara med någon på dagarna/kvällarna.
jag kan tex knappt sitta hemma en dag/kväll utan att få panik över att inte vara med  någon

Dag 1. Något som du börjar skratta åt

Det finns mycket jag börjar skratta åt, så kommer faktiskt inte på någonting speciellt..
men däremot FOLK jag ofta skrattar med är antingen med


eller med :

Eftersom att jag är så rastlös hela tiden så gör jag ett försök med det här!

Dag 1. Något som du börjar skratta åt
Dag 2. Något du är beroende utav 
Dag 3. Någon du saknar 
Dag 4. Något du hatar  
Dag 5. Någon du tappat vänskapen med
Dag 6. Något du ångrar
Dag 7. Något du ser fram emot
Dag 8. Någon du tycker ser bra ut 
Dag 9. Något köp du ångrar
Dag 10. Din favoriträtt
Dag 11. Din fritid
Dag 12. Dina vänner 
Dag 13. Din favoritsport 
Dag 14. Din favoritblogg
Dag 15. Din skola
Dag 16. Din familj
Dag 17. En bild på dig
Dag 18. En bild på vad du gjorde idag
Dag 19. Berätta din dag i detalj 
Dag 20. Personen du står närmast
Dag 21. Någon i din omgivning som gått bort
Dag 22. Din klädstil 
Dag 23. Vart du bor
Dag 24. Ditt liv
Dag 25. Favorit sak
Dag 26. Favorit dag
Dag 27. Din senaste födelsedag
Dag 28. Din första fest
Dag 29. Din första puss
Dag 30. Din viktigaste sak i livet

Good morning!

Sitter hemma just nu och ska snart åka till sandviken med micke, eller jag ska till skolan och han ska till lägenheten.
sov över idag så vart inte nå formgivning, sen har jag bara suttit här och vid tv;n typ.. börjar halv 1 idag men vi lär väl börja röra på oss snart tror jag, efter skolan idag så ska jag och alicia gå direkt till gymmet och träna arselet av oss! nu jävlar! hihi
skriver lite senare om jag har tid/ork.
puss

110328

hade kök i skolan idag, så jag gick upp halv 6 i morse, men såklart så var bussen för tidig för första gången så jag missade ju den, tog 8 bussen med alicia istället och kom 45 min försent, älskar att bo i åshammar <3
vi gjorde typ kålpudding osv, slutade ungefär kvart i 3 så gick jag matilda nän och madde till bussen, micke hämtade mig och nän i kungsgården. jag åkte hem så satt jag vid datorn osv ett tag innan micke sa att vi skulle till åshammar och fira Hannah! kom dit och stod ute och väntade på att hon skulle komma med bussen så fick hon sin moppe, sen gick vi in och åt smörgåstårta, sen efter ett tag så åt vi chokladtårta! lite gooooott.
jag gick hem till alicia så satt vi där ett tag och pratade osv tills vi kom in på samtalet gym men såklart så vart vi så jävla taggade så vi ringde till farmor kvart i och bad henne hämta oss och skjutsa till kungsgården, kastade i nå gymkläder på 3 min tror jag, kom till sandviken så gick vi direkt till gymmet och betalade osv, sen gick vi ner och bytte om.
sprang i 10 minuter först, sen testade vi lite olika grejer tills vi bestämde oss för att ge upp!
kom hem för ett litet tag sen och nu ska jag fortsätta kolla på Stomp the yard som jag började kolla på igår!
puss

I love you, no matter what other people say.

Sitter hemma nu igen efter att ha missat bussen för att den kom ungefär 10 minuter tidigare än vanligt, har kök hela dagen också så vi får se hur mycket jag kommer ligga efter när jag kommer.. i helgen så har jag faktiskt gjort ganska mycket!
åkte till Årsunda på lokalfest på Fredagen, var faktiskt skitroligt där! satt mest med johan rickard och martin och hade trevligt! åkte hem med eric samtidigt som johan och rickard åkte :) kom hem vid 2- halv 3 och gick och la mig ungefär direkt. vaknade och duschade osv sen åkte jag ner till matilda. vi gjorde inte så mycket från början sen fick vi för oss att åka med 9 bussen till storvik till Dogulas och spela poker osv, ringde farmor så skjutsade hon oss ända till storvik istället, satt och pratade medc Brundin ett tag innan vi fick skjuts hem till dogulas, satt där ett tag sen drog några stycken för att köpa öl och äta, matilda somnade som vanligt men vaknade efter ett tag.. Ponny skulle skjutsa hem mig och matilda till matilda men var snäll och skjutsade mig enda hem! vaknade runt halv 2 och gick upp och gjorde inte så mycket tills matilda vaknade, sen åkte jag ner dit så drog vi och åkte moppe, haha! träffade martin så följde han med till matilda sen gick han samtidigt som jag gick och träffade alicia.

Apologizing does not always mean you are wrong and the other person is right. it just means you value your relationship more than your ego.

-

känns ovärt att kämpa för något som ändå inte kommer bli

-

I guess i would die for you baby, but you won't do the same



people cry, not beacuse they are weak. it's just beacuse they have been strong for too long.

sitter i skolan och har matte nu, med rektorn. suger nå dåligt? vi har fått glosor som vi skulle ha kunnat idag, typ ingen kunde. sen får vi inte dricka eller äta någonting på lektionen heller. och hela lektionen har han lärt oss om excel, tror inte det är riktigt hans jobb egentligen? efter skolan vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, har försökt fått tag på ida men hon har inte svarat, så får väl sitta och vänta i en timme på bussen hem istället då.. nu lär jag fortsätta med mitt excel arbete innan han får damp  :)

-

Sitter i skolan nu och har hotell. har haft utvecklingssamtalet nyss, gick faktiskt bra!
slutar klockan 3 & då får jag åka hem direkt, lite skönt!
men nu ska jag fortsätta jobba. puss

you are like a big missing in my heart, everything i need

kom och tänka på dig idag, precis som alla andra dagar. du dyker upp i mitt huvud så fort jag öppnar ögonen på morgonen, precis när jag sluter ögonen på kvällen, emellan den tiden finns du alltid i mitt huvud, alltid med mig. jag trivs med dig, jag känner mig trygg över att känna att du finns här någonstans. du är en sådan stark människa så du anar inte själv. jag vet att så länge jag känner den där närheten av att du är här, så kan inget stoppa mig. jag vet att du försvarar mig vad det än är. men jag hade hellre haft dig här, som en människa, en person jag kan se, röra och höra. det går inte, det vet jag.. men jag hade så gärna velat, så gärna velat höra ditt skratt igen, eller rösten när du drygar med mig. du kommer vara en stor saknad, resten av livet..




" jag har hört att så länge man tänker på personerna så finns dom kvar,
du kommer leva föralltid isåfall. för jag kommer aldrig sluta tänka på dig,
och säkert ingen annan heller."

DON'T BELIVE EVERYTHING YOU THINK

just nu sitter jag hemma och dricker kaffe, ska snart gå ut till bussen och åka till skolan. som tur är slipper jag lite av datakunskapen för att jag kommer sent hihi. klockan ett har jag utvecklingssamtal också, med mats... säger det  mesta  för de som vem han är. menmen, sov över idag också, så hade lära stressat ihjäl mig för att hinna med 7 bussen, och kände inte riktigt för det idag.. så tar 8 istället. förhoppningsvis så ska jag vara med ida idag, fast hon vet det inte riktigt än bara :) men nu ska jag fortsätta med mitt värdelösa tidsfördriv och spela spel på facebook :)

you'll never know why

sitter i skolan nu, första dagen på 2 veckor. inte så jävla taggad, vi har matte men märks väl kanske att jag inte jobbar? haha
har inte skrivit på ett tag, men har inte så mycket att skriva heller..
på lovet har jag mest varit med Ida eller med Matilda, och på fredagen före lovet var det fest för alla som gick ut hedäng förra året, trevligt faktiskt! kom dit massa folk som inte hade gått det året också, men det var bara roligare!
i lördags fick jag och matilda för oss att åka till västanbyn på fest, så vi tog bussen från malin i sandviken och åkte till kungsgården, där hämtade christoffer martin och någon johan som körde oss till storvik och köpte dricka, sen till åshammar. fixade oss på kanske 20 min sen hämtade matildas mormor oss så åkte vi till kungsgården, sen vidare till sandviken, väntade en halvtimme på bussen till västanbyn. träffade på en alkisgubbe som frågade om vi vela ha stryk också :) jätteroligt. sen mötte oscar oss så gick vi till festen, vad faktiskt ganska roligt.. men vi var inte kvar så jätte länge, eric hämtade oss så åkte vi förbi donken sen hem till matilda. men nu lär jag försöka jobba innan harri blir arg!

-


RSS 2.0