i miss the way the world was spinning for us, when all you needed to say to make my world spin was just three small words.

eftersom att jag inte var i skolan idag & satt hemma istället. och klockan är kvart över 8 och jag sitter fortfarande hemma? kul liv.. det värsta är att jag inte har gjort någonting alls idag, städat lite på rummet sovit och kollat på one tree hill. inte det roligaste man brukar spendera fredagen med.. just nu ligger jag uppe i min säng och ska kika på ett till avsnitt av oth. hungrig är jag också, hoppas mamma & micke gör mat om ett tag. hihi
nu ska jag kika på ett till avsnitt. skriver KANSKE senare.
puss

fridaymorning

godmorgon! som sagt så har jag ju servering hela dagen idag egentligen, men vet fan inte om jag kommer till skolan på något sätt. för det första är trafikupplysningen stängd tills en kvart efter bussen ska komma vid mig.. sen har det snöat så mycket inatt & eftersom att jag bor i skogen så är det någon som kommer upp och skottar åt oss, men som antaligen inte kommer komma förens i eftermiddag eller något liknande. så då lär jag antingen ta på mig dom största vinterskorna jag ser och pulsa ut till vägen, eller stanna hemma? hade jag gärna gjort egentligen.. men känner ändå att jag inte orkar sitta hemma hela dagen. funderar på om jag ska be mamma skjutsa ut mig till vägen.. menmen, nu ska jag fortsätta kolla på one tree hill och dricka mitt kaffe, får se om jag drar mig mot skolan eller inte! :)
puss

i miss those times that we never had.

sov ju som sagt hemma hos ida igår, vi gick och la oss ungefär klockan 3 eftersom att milo skulle ha mat kvart i 3. vi skulle egentligen upp kvart i 7 och ge milo mat igen men ingen utav oss vaknade när milo vaknade klockan 10 idag! sen gick vi upp och jag gick direkt till statoil och köpte ett kaffepaket och ägg åt ida, sen gjorde vi kaffe & frukost. satt vid datorn ett tag osv, sen ringde mamma och sa att hon skulle hämta mig senare så skulle vi åka och kolla på golv till lägenheten! mamma åkte till hantverkarbacken och släppte av våran hund, så gick alla vi till enen där mamma hämtade mig. åkte och kollade på golv och sen gick vi in på ica maxi och handlade, jag hittade på ett rosa durkslag & två rosa bunkar som mamma köpte åt mig! hihi. nu har jag mamma och eric nyss myst lite med tacos och snart ska jag och mamma kika på en film. just nu sitter jag här med ett glas kaffe och har nyss duschat. har servering imorgon till halv 4! ganska roligt faktiskt. menmen, nu ska jag fortsätta kolla på one tree hill ett tag innan det blir film!
puss

SOMETIMES WE PUT UP WALLS, NOT TO KEEP PEOPLE OUT, JUST TOO SE WHO CARES ENOUGH TO BREAK THEM DOWN

.


Det finns bara en del männiksor som man lägger på minnet, du är en utav de personer jag aldrig kommer få eller vill få ut ur mitt minne

Jag har tänkt på dig mycket senaste tiden, du försvinner aldrig ur mitt huvud. men jag lovade mig själv att alltid minnas dig, och att alltid tänka på dig. det är just det jag gör också, ibland kan jag inte förstå hur jag hade kunnat förhindrat allting, när jag innerst inne vet att jag inte hade kunnat gjort någonting. det var en hemsk olycka. och jag vill inte ens tänka tanken över hur de som var med i bilen mår just idag. men du finns alltid med oss johan. och jag hoppas du ler & skrattar lika mycket där uppe. för då kommer jag verkligen komma till himmelriket någon dag, & annars är det inte min johan som är där uppe, då är det en person som på vägen upp dit har tappat bort sig själv. och jag skulle aldrig vilja att det hände. för du anar inte hur mycket jag saknar dig.
jag vet att det var många som började bry sig efter du dog, tro att de var bästavänner med dig. och jag kan förstå att folk kan se mig som en sådan person också, vilket jag inte anser att jag är. för vi har känt varandra sen barnsben. och vi har alltid haft kontakt, även om folk inte direkt vet det. men jag tänker bara berätta för dig johan att du är saknad här nere. och ibland har jag verkligen lust att komma upp till dig, bara för att se dig skratta.. tänk om det hade varit möjligt, gud var lycklig jag hade varit! vi syns snart älskadeälskade du.

if i go crazy then will you still call me superman?

har inte skrivit på länge så tänkte att det kanske var dags nu, just nu ligger jag nerbäddad i soffan hemma och ska snart fortsätta kolla på OTH. men tänkte sammanfatta min helg lite :
i fredags så var jag bara hemma och tog det lugnt, på lördag kväll så åkte jag till sandviken och gick till idas mamma och var med ida och milo, sen på söndagen så skulle jag egentligen vara barnvakt på morgonen, men jag missade bussen och bäst var väl det eftersom att dom inte behövde nå barnvakt tillslut, haha. så jag vart kvar hos ida då sen senare på söndagen så gick vi hem till ida och sen vart jag kvar där igen, vi har egentligen inte gjort så mycket, druckit kaffe pratat osv,  förutom på söndag natt då milo skrek från kl halv 10 på kvällen till halv 3 på natten, och han skrek verkligen oavbrutet.. på måndagen kom även nathalie och lukas upp ett tag, sedan så åkte jag med 9 bussen hem och jag skulle egentligen åka till ida idag också men jag missade såklart bussen, så jag får sitta här hemma istället.. och jag som hatar att sitta hemma på kvällarna.. :) haha.
har världens bildbrist också, men det får ni leva med..

<3 19910101 - 20100613

jag brukar tänka på dig, väldigt ofta faktiskt, och hur mycket jag än tänker så kommer jag aldrig fram till någon rimlig anledning till varför du skulle försvinna. du är så jävla älskade johan, det kommer du alltid att vara. jag kommer aldrig glömma dig, och dag för dag spelar hjärnan upp som en "film" på alla minnen vi har tillsammans, jag saknar dig. det är helt sjukt, du kommer aldrig att försvinna ifrån mig, och jag vet att du fortfarande finns här runtomkring, kollar på alla hur ledsna alla är, och hur förjävligt de tycker det här är. det som är det är det värsta är att om ungefär 4 månader sedan var det ett år sen. ett år! det är sjukt! jag ser det fortfarande som om det var alldeles nyss det hände..
jag lider johan, även om ingen ser eller tror det. så lider jag verkligen över att veta att jag inte kommer se dig på ett bra tag, men jag vet en sak, det är att jag vet att du kommer stå och vänta på mig när det är min tur.
jag älskar dig vännen, vila i  frid. saknar dig alltid lika mycket hur lång tid det än går..
vet att jag bara laddar upp samma bild på johan, men det här är verkligen en bild som förknippar MIG med johan

Jag vet vem jag är när jag är hos dig.

sitter i skolan nu och har hotell, har haft prov för ett tag sen och nu håller jag rebecka och mikaela på & göra nå uppgifter, slutar om ett litet tag sen går jag till hantverkarbacken till världens finaste ida & världens finaste milo!
men nu ska jag fortsätta jobba!
puss

RSS 2.0